Uniek in Nederland, eerste straten bowling toernooi Marum

Bowling Vereniging Marum organiseert voor de bewoners van Marum een speciaal bowling toernooi, waarop samenzijn, gezelligheid en sportiviteit voorop staat. Het initiatief komt vanuit de B.V.M. (Bowling Vereniging Marum). Deze vereniging is al meer dan 34 jaar een begrip in Marum en omstreken. Het toernooi vindt plaats op de bowlingbanen in de Kruisweg. De voorrondes worden gehouden op 7, 8 en 9 maart in de avond en de grote finale is op zaterdagavond 16 maart 2019.

Dit stratentoernooi is zo uniek. Het wordt niet alleen voor de eerste keer in Marum, maar ook voor het eerst in Nederland georganiseerd. Het is de bedoeling dat bewoners van verschillende straten uit Marum de sportieve strijd aan gaan voor de titel “Bowlingstraat 2019 van Marum”. Bovendien kan (bijna) iedereen deelnemen aan het spel; fysieke inspanningen zijn beperkt en meedoen levert vooral veel plezier op voor iedereen. De Kruisweg levert op de speelavonden zes geweldige topbanen en men kan gratis gebruik maken van speciaal schoeisel en bowlingballen.

Denk jij dat je niet kan bowlen? Er lopen op de speelavonden ervaren spelers rond die, als je dat wilt, advies kunnen geven om tot een hogere spelprestatie te komen. Op de website van de B.V.M. staan de spelregels. Ook is de puntentelling aangepast zodat iedereen een kans maakt om te winnen. Kortom, alles bij elkaar een geweldige kans om onder het genot van een hapje of een drankje, oude of nieuwe dorpsgenoten te ontmoeten.

Aan de thuisblijver is ook gedacht, want op de speelavonden is er een Livestream en kan je thuis vanaf de pc de wedstrijd volgen. Aanmelden kan via de website www.bowlingmarum.nl


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma