Start bouw kantine VV Aduard 2000

Zaterdag 2 november gaf wethouder Elly Pastoor samen met een aantal pupillen (kabouters) van VV Aduard 2000 de officiële aftrap voor start van de bouw van het nieuwe club- en kleedgebouw aan de Burgemeester van Barneveldweg 21c in Aduard. Voetbalvereniging Aduard 2000 krijgt als eerste club in Noord Nederland een nieuwe accommodatie die zeer toekomst bestendig is. Het nieuwe onderkomen is ontworpen met alle duurzaamheidsaspecten die passend zijn voor een gebouw als deze. Zo worden er duurzame materialen toegepast die onderhoudsvriendelijk zijn. Het gebouw wordt met warmtepompen verwarmd en gekoeld waardoor een gasaansluiting overbodig is. Ook wordt rekening gehouden met toekomstige aanvullingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Daarnaast voldoet het nieuwe gebouw aan alle regelgeving en normering die van toepassing zijn volgens de KNVB.

Priontec heeft een ontwerp gemaakt voor het nieuwe onderkomen, dat in samenwerking met de voetbalvereniging Aduard 2000, Bouwderij, M3Energie, Ingenieursbureau Arsho en de gemeente tot stand is gekomen. Opmerkelijk aan de realisatie van het nieuwe club-kleedgebouw is de inbreng en zelfwerkzaamheid van de voetbalvereniging Aduard 2000. Vrijwilligers en sponsoren leveren een belangrijke bijdrage in het proces.

Het huidige gebouw is inmiddels gedeeltelijk gesloopt. Ter vervanging heeft de voetbalvereniging noodgebouwen geregeld aan de voorzijde van het gebouw, zodat alles gewoon door kan gaan. Vanaf begin november de start van de feitelijke bouw. Mits het weer meewerkt kan in het voorjaar van 2020 het nieuwe onderkomen in gebruik worden genomen.

Foto’s: Jan de Boer

Nieuw club en kleedgebouw, afbeelding afkomstig van website VV Aduard 2000


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma