Smoelenboek

Hallo ik ben Jolien

Aldert Jonkman is de naam

Gea de Boer-Besselink van het programma "wie kent tips"

Mijn naam is Alie Fokker en ben getrouwd met Henk en wij hebben een dochter en een schoonzoon. Ik ben 58 jaar en woon sinds 1993 in de gemeente Marum. Mijn werk heb ik bij zonnehuisgroepnoord in Zuidhorn waar ik als verzorgende IG voor 28 uur per week werk in de Hospice De Mantel. Thomas en Andre ken ik al langer, dus terwijl ik samen met mijn man op zondagmiddag tijdens een uitzending van Kerk en Info daar naar binnen ging, werd ik bijna direct overvallen met de vraag of ik interviews wilde komen afnemen. Volgens Thomas zou ik daar heel geschikt voor wezen. Hier eerst eens over nagedacht en toen toch het besluit genomen, omdat ik het toch wel een uitdaging vond. Wat me ook wel aanstaat is dat ik zelf mensen met goede actie en doelen mag benaderen voor een interview. Ik ben vanaf november 2017 bij Radio Westerkwartier in het programma Kerk en Info op zondagmiddag begonnen, en heb nu ondertussen al een aantal interviews gehouden vanuit de studio. Mijn taak is om mensen uit te nodigen om in de studio te komen waar ze hun verhaal kunnen doen over de actie, doel, organisatie hier vanuit het Westerkwartier, waar iemand een visie voor heeft. De plannen voor de toekomst bij de omroep is om 1x per maand op zondagmiddag bij Kerk en Info met iemand in gesprek te gaan, in de studio. Daarnaast ben ik gevraagd om gedichten voor te dragen. Deze mag ik van te voren inspreken zodat deze op een later moment uitgezonden kunnen worden. Dit doe ik vanaf 1 april 2018. Verdere plannen heb ik nog niet voor ogen. Wat het nu al zo leuk maakt om bij de omroep te werken is dat ik zelf mensen of organisaties mag uitzoeken om in de uitzending te komen voor gesprek. Om goede acties van mensen te horen en te laten horen. Er zijn namelijk best veel activiteiten in het Westerkwartier die wat mij betreft ook aandacht en bekendheid mogen hebben op de lokale radio.

Ik ben Petra Flonk en woon in Zevenhuizen. Ben getrouwd met Duurt en wij hebben 3 kinderen. Ik ben in 1994 bij de Lokale Omroep Marum gekomen als telefoniste bij het programma de Gospelkoffer van Jakob Dijkstra. De studio was toen nog boven de voormalige ESA garage te Marum. Dit was toen nog zeer primitief. […]

Sinds 2011, ben ik ben begonnen als telefonist. Vanaf 2012 bekleed ik een functie in het bestuur, wat begon met PR-functionaris, reclame. Sinds 2015 wisselde ik van functie en tot op heden ben ik penningmeester en technisch beheerder. Doordat destijds mijn moeder bij RWK een programma maakte ben ik bij de omroep gekomen op de functie van telefonist. Eigenlijk ben ik opgegroeid met bezigheden rondom RWK. Ik stroomde via mijn moeder de omroep binnen, wat ik erg leuk vond. In de loop der jaren kwamen er functies vrij welke mij aanspraken en zodoende ben ik nog altijd bij onze omroep. Wat het werken bij de omroep voor mij zo leuk maakt is toch echt wel de uitdaging om de omroep draaiende te houden. Toekomstplannen maken en stapje voor stapje dichter bij gestelde doelen komen. Echt de koers bepalen zodat de gemaakte plannen zo goed mogelijk uitgevoerd worden en dat er steeds meer moois gaat ontstaan. Ik hoop in de toekomst op meer locatie uitzendingen. Dat onze omroep een steeds groter bereik gaat krijgen en mensen met plezier luisteren naar onze omroep.

Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma