Uitzending op

Maandag 18:00 19:00
Zondag 16:00 17:00

Kerk en Info

Kerk en Info is een informatief programma met een Christelijk agenda. Elke week verzamelen Thomas en Judith Broersma zo veel mogelijk informatie over evenementen in het Westerkwartier. Thomas presenteert het programma en behandeld gedurende de uitzending alle christelijke evenementen in en om het Westerkwartier.

Nieuw bij het programma is Alie Fokker sinds 2018 interviewt ze gasten live in de studio. De gasten hebben meestal een link met een komend evenement en willen hier dan extra aandacht aan besteden.
De muziek keuze is zeer divers en wordt uitgezocht door technicus Andre Bijma.
“Wil u extra informatie aanleveren dit kan dan naar kerkeninfo@radiowesterkwartier.com

Getagged als

Kerk & Info crew

Hallo ik ben Thomas

Mijn naam is Alie Fokker en ben getrouwd met Henk en wij hebben een dochter en een schoonzoon. Ik ben 58 jaar en woon sinds 1993 in de gemeente Marum. Mijn werk heb ik bij zonnehuisgroepnoord in Zuidhorn waar ik als verzorgende IG voor 28 uur per week werk in de Hospice De Mantel. Thomas en Andre ken ik al langer, dus terwijl ik samen met mijn man op zondagmiddag tijdens een uitzending van Kerk en Info daar naar binnen ging, werd ik bijna direct overvallen met de vraag of ik interviews wilde komen afnemen. Volgens Thomas zou ik daar heel geschikt voor wezen. Hier eerst eens over nagedacht en toen toch het besluit genomen, omdat ik het toch wel een uitdaging vond. Wat me ook wel aanstaat is dat ik zelf mensen met goede actie en doelen mag benaderen voor een interview. Ik ben vanaf november 2017 bij Radio Westerkwartier in het programma Kerk en Info op zondagmiddag begonnen, en heb nu ondertussen al een aantal interviews gehouden vanuit de studio. Mijn taak is om mensen uit te nodigen om in de studio te komen waar ze hun verhaal kunnen doen over de actie, doel, organisatie hier vanuit het Westerkwartier, waar iemand een visie voor heeft. De plannen voor de toekomst bij de omroep is om 1x per maand op zondagmiddag bij Kerk en Info met iemand in gesprek te gaan, in de studio. Daarnaast ben ik gevraagd om gedichten voor te dragen. Deze mag ik van te voren inspreken zodat deze op een later moment uitgezonden kunnen worden. Dit doe ik vanaf 1 april 2018. Verdere plannen heb ik nog niet voor ogen. Wat het nu al zo leuk maakt om bij de omroep te werken is dat ik zelf mensen of organisaties mag uitzoeken om in de uitzending te komen voor gesprek. Om goede acties van mensen te horen en te laten horen. Er zijn namelijk best veel activiteiten in het Westerkwartier die wat mij betreft ook aandacht en bekendheid mogen hebben op de lokale radio.

Hoi ik ben Andre


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

19:00 20:00