Praktische energiebesparing in het Westerkwartier!

De kranten staan bol van het klimaatakkoord. De duurzaamheid ambities van overheden en bedrijven om bijvoorbeeld de CO2-uitstoot terug te dringen zijn duidelijk. Ook veel Westerkwartierders willen aan de slag met de verduurzaming. Voor de planeet en voor de eigen portemonnee.

De kennisrotonde van D66 Westerkwartier organiseert daarom samen met Sterk Westerkwartier, op donderdag 3 oktober, een interactieve avond gericht op praktische energiebesparing. Westerkwartierders, D66 en Sterk Westerkwartier aan de slag

Programma

Inleidingen van Hielke Westra, wethouder Duurzaamheid over beleid van plannen van de gemeente, avondvoorzitter Jakob Zwinderman van Innovatiehub en Jan Leistra van Wold en Waard over pilots duurzaamheid in het Westerkwartier. Daarna volgen workshops van Marten Wiersma over isolatie Gert van Werven over zonnepanelen en Roelof Robbertsen over warmtepompen.

Op donderdag 3 oktober staat vanaf 19.30 uur  de koffie klaar in het Cultureel Centrum aan de Jellemaweg 3 in Zuidhorn. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

D66 Erik van der Laan 06 51418501 of  Sterk Westerkwartier Arnold Bloem  06-52883228


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00