Omroep Westerkwartier wordt Omroep Zulthe

Omroep Westerkwartier is volop in beweging. In de loop van dit jaar werd de omroep, naast lokale zender voor de gemeente Westerkwartier, ook de lokale zender voor
de gemeente Noordenveld. Om eenduidig naar buiten te treden en herkenbaar te zijn als lokale omroep voor meerdere gemeenten gaat de omroep met ingang van 01 januari 2020 een nieuwe naam voeren. Omroep Westerkwartier heet dan Omroep Zulthe. Naast een nieuwe naam zal ook de herkenbaarheid aangepast worden in de vorm van een nieuw logo en kleurstelling. Voor de radio zal de roepnaam Zulthe Radio zijn en voor de televisie is de roepnaam Zulthe TV.

De naam Zulthe verwijst naar het vroegere Zulthermeer, wat tegenwoordig het Leekstermeer heet. Het meer is de verbinding tussen de gemeente Noordenveld en Westerkwartier. Daarnaast komen diverse stromingen vanuit het Noordenveld en Westerkwartier binnen in het Leekstermeer. Als lokale omroep staan wij ook voor  diverse stromingen die er zijn in onze samenleving. Als omroep willen we hier graag een verbindende/doorgevende rol in spelen.

Omroep Zulthe de lokale omroep voor Noordenveld en Westerkwartier!

                                             


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00