Thomas Broersma

Oeh even goed nadenken wanneer ik ook alweer ben begonnen. Het was ongeveer sinds eind 1994 dat ik begonnen ben bij de omroep.

Ik zat in de kerk ze zochten een medewerker bij radio westerkwartier. Eerst ben ik begonnen met kerkdiensten te laten horen op de radio en dat is eigenlijk uitgegroeid tot het programma kerk en info.

Daarnaast werd ik ook vliegende kiep om interviews te doen. Zoals bijvoorbeeld de Abel Tasman struuntocht, krijtlerdag in Niekerk, en zo af en toe gingen we met de hele clan op pad en ik deed de interviews en lol trappen! Serieus en niet serieus

We maakte Pretty listen radio gingen we maken, hierbij brachten verslag uit van wat er gebeurde.
Zo vroegen we bijvoorbeeld aan de patatbakker hoe je het beste patatje bakte.

Door de jaren heen is kerk in info altijd doorgemaakt en dat al vanaf 1995, het programma is altijd hetzelfde gebleven.

Ik heb in het begin een opleiding gedaan bij rtv noord bij John Bolt, dit ging om een presentatie cursus. Hij gaf een leuke cursus, mensen waar ze niks mee konden stopten ze gauw weer mee, maar ik mocht toch blijven.

Ik ben bij de omroep begonnen omdat ik vrijwilligers werk wilde doen en ik wist niet of het radio maken wat voor mij was maar dacht ik doe het gewoon.

Bij een live interview kwam ik een emotioneel iemand tegen…. Toen stond ik wel even met de mond vol wat ga je dan vragen en hoe ga je daarmee om…. Tja gewoon uit laten praten

Mijn Taken bij de omroep zijn het maken van het programma kerk en info verder maak ik de studio smerig, en doe ik mee aan live uitzendingen als ik daaraan mee kan doen.

Wat het zo leuk maakt om radio te maken is:  het is verslavend, als ik op vakantie ben dan mis ik het gewoon echt, het is leuk om te doen, het draagt bij aan je ontwikkeling, ik had dingen niet gedaan als ik niet bij de radio had gezeten, het heeft me zelfvertrouwen gegeven, ik heb kwaliteiten ontdekt waarvan ik dacht dat ik ze niet had,

Door het radio maken ben ik mede door ontplooien gekomen. Door de jaren heb ik veel mensen zien groeien en ontplooien bij de radio.

 

 

 


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00