Danny Hummel / Programmamaker

Ik ben Danny Hummel, en sinds januari 2015 maak ik samen met To het radio programma “Back to The Rock”. ik ben bij de omroep terecht gekomen doordat ik een artikeltje zag staan in een regionale krant, waarin Bert Flonk een oproep deed aan mensen die het leuk zouden vinden een eigen programma samen te stellen, dan wel presenteren. Dit leek me wel wat.

Ik ben samen met mijn collega To verantwoordelijk voor zowel de samenstelling als de presentatie van ons wekelijks muziekprogramma Back To The Rock. Wij wisselen deze taken tweewekelijks om. Ik hoop met meer regelmaat ons programma op de radio te kunnen brengen; nu wordt de wekelijkse uitzending nog al eens opgeschort i.v.m een raadsvergadering. Straks na de gemeentelijke herindeling wordt dat denk ik een stuk beter.

Daarnaast willen To en ik ons programma nog interessanter maken voor de luisteraar met speciale thema-uitzendingen (rond een specifieke artiest of muziekstijl) naast de reguliere. Wat ik leuk vind aan het programma maken bij Omroep Westerkwartier, is de vrijheid die je hebt in de samenstelling van je eigen programma. Het is echt de eigen tijd en moeite die je erin steekt die bepalend is voor de kwaliteit van de uitzending. Althans bij ons, misschien ook omdat wij vrij unieke content hebben in Back To The Rock.
Ook is het mooi dat je werkzaamheden voor de radio goed te combineren zijn met je dagelijkse bezigheden,
omdat onze uitzending in de avonduren plaatsvindt.

Tot slot, wat ik persoonlijk erg kan waarderen is dit: je bent als vrijwilliger, in een team van gezellige
mede-vrijwilligers, aan de slag vanuit je hart en niet vanwege de centen.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00