Andre Bijma

In 1994 ben ik een keer bij thomas geweest bij de omroep hij vroeg mij ten al of ik het niet leuk vond om bij de omroep te komen, alleen toen had ik het nog veel te druk met school.

Sinds 1996 kwam ik echt wat voor de omroep doen, ik ben toen begonnen als technicus bij het programma van thomas en reserve technicus voor de gospelkoffer.

Ik ben heel lang reserve technicus geweest voor de gospelkoffer maar wel al een hele poos technicus van het programma kerk en info.

De taken die ik heb bij omroep westerkwartier bestaan voor het grootste deel uit de techniek doen voor thomas. Ook doe ik de agenda van de kerkdiensten maken. Ik ben de tussenpersoon tussen de kerken en de omroep.

Ooit wilde ik een eigen programma maken, alleen dat is er nooit van gekomen. Ik ben mooi de techniek blijven doen bij de omroep.

Het radio maken is gewoon leuk. Het is mooi om met de techniek te werken maar soms lastig als het niet werkt. Het is leuk om te doen en met andere mensen te praten. Ik vind het fijn om het geloof op deze manier naar buiten te kunnen brengen.

Ook heb ik wel live locatie uitzendingen mee gedaan, het is superleuk om dat met elkaar te doen. Misschien wil ik in de toekomst wel weer meer doen in het programma kerk en info met de presentatie.

 


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Maximum Decibel

20:00 21:00