Meezingconcert Popkoor Hadewijn

Vrijdag 8 november geeft Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk een avondvullend meezingconcert in het Barontheater in Opende. Vanaf 20.00 uur kunt u genieten van het optreden van het koor, van de band Sixperience en wordt u van harte uitgenodigd om met alle bekende nummers mee te zingen.

Onder leiding van dirigente Sigita Zurauskaite zingt popkoor Hadewijn nummers van onder andere Amy Winehouse, Dusty Springfield, Justin Timberlake en Robbie Williams. Na afloop speelt coverband Sixperience door voor een swingende afterparty.

Toegangskaarten voor deze avond à € 7,50 zijn verkrijgbaar via de website van het Barontheater, www.barontheater.nl.

Achtergrondinformatie

POPKOOR HADEWIJN

Popkoor Hadewijn (Grijpskerk) bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste vrouwen met een liefde voor muziek. Hun repertoire bestaat uit een mix van popmuziek en internationale liedjes. Sigita Zurauskaite, afkomstig uit Litouwen, is dirigente van het vrouwenkoor. Zij kwam naar Nederland om een opleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen te volgen. Tegenwoordig dirigeert ze meerdere koren en heeft ze een internationaal Vocaal Kwartet.

COVERBAND SIXPERIENCE

Sixperience bestaat uit gitarist en zang Hiltjo Kuiper, zangeres Anne Barbara Zijlstra, drum Roelf Schaank, toetsenist Henk Wals, bassist Hans Hoekstra en slaggitarist Marinus Kats. Eén ding is zeker: Sixperience staat garant voor een geweldige muzikale avond en danservaring!


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma