Lidl opent nieuw filiaal in Marum

Supermarktketen Lidl opende op woensdag 6 februari een nieuw filiaal in Marum. Klanten kunnen terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De winkel is zes dagen per week open voor klanten uit Marum en omstreken.

“Klanten kunnen voor een volledig assortiment en veel winkelcomfort bij ons terecht. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om onze nieuwe winkel te bezoeken”, aldus supermarktmanager Thomas. De nieuwe winkel beschikt over een veelzijdig assortiment van dagverse- en duurzame producten. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruime variatie aan verse broodjes. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Parkeren is mogelijk op één van de vele parkeerplaatsen.

Op woensdagavond 5 februari, heeft er een kennismakingsavond plaats gevonden. Tijdens deze avond konden onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal, het assortiment en het team van deze winkel.

Als duurzame organisatie investeert Lidl continue in duurzame producten. Denk aan biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. Het filiaal in Marum is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak meer wordt verkocht. De gehele winkel is op duurzame wijze gebouwd. Geen aardgasaansluiting gebruik van LED-verlichting en een warmtepomp, zijn slechts een aantal punten die resulteren in het hoogst haalbare energielabel.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma