Kleurrijke expositie in Den Horn

In het Kerkje van Den Horn is van vrijdag 24 t/m zondag 26 mei een expositie te bewonderen van Inge Meuleman. Deze Groningse kunstschilder die zich vanaf 2008 heeft ontwikkeld in de schilderkunst, is blij dat ze uitgenodigd is om in het mooie kerkje van Den Horn te mogen exposeren.

“Sinds lange tijd ben ik aan het schilderen en creatief bezig. Ik vind het heerlijk om met kleurrijke kunst bezig te zijn. Dit geeft mijzelf een blij gevoel en ik hoop dat anderen dit ook zo mogen ervaren.

Naast mijn abstracte schilderijen maak ik, onder andere, kunst voor kinderen. Leuk voor op een kinderkamer of ruimte of organisatie waar kinderen komen. Mijn ervaringen zijn dat ik hier veel enthousiaste reacties van kinderen en volwassenen op krijg.

Een aantal afbeeldingen van schilderijen vind je terug op rompertjes. Van elk verkocht rompertje gaat een bijdrage naar het goede doel: Stichting Hartedroom. Deze stichting draag ik een warm hart toe en ik draag graag mijn steentje hieraan bij.”

Het kerkje van Den Horn, dat eigendom is van de Stichting Oude Groninger Kerken, biedt graag een podium voor Groninger kunstenaars. Het is er dan ook trots op om deze mooie schilderijen te mogen exposeren. Vorig jaar in de maand mei werd de expositie van Hermi Jansen al goed bezocht, mede door de voorbijgaande fietsers. Nu het kerkje ook door wandelaars wordt bezocht die er een stempel komen halen voor het belopen van het Pronkjewailpad, wordt er gehoopt op nog meer bezoekers.

Het mooie dorpje Den Horn ligt op fietsafstand, zo’n tien kilometer van Groningen. Een mooie gelegenheid om eens op de fiets te springen, een stukje door de weilanden in Leegkerk te fietsen en af te stappen bij het kerkje van Den Horn.

De expositie is geopend op Vr.24 mei: 13.00-17.00, Za. 25 mei:11.00-16.00 en Zo. 26 mei: 12.00-16.00.

Meer info over het werk van Inge Meuleman: www.creadinge.nl en www.LouRoSa.nl.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma