Kick-off Daily mile met Danielle Bekkering (HANNN) & Tine Zweers (LEGiO-run)

Dinsdag 26 februari is de kick-off van de pilot van de Daily Mile. De Daily Mile is er op gericht om kinderen op basisscholen elke dag een kwartier te laten bewegen. Aan de pilot doen drie scholen mee; de Jan Kuipersschool uit Grootegast, Groene Borg uit Kornhorn en SWS de Aquarel uit Sebaldeburen.

De pilot is een samenwerking van de LEGiO-run Grootegast en Healthy Ageing Network Northern Netherlands. Wij willen met de LEGiO-run letterlijk en figuurlijk mensen in beweging krijgen. En daarom hebben wij de samenwerking met Healthy Ageing opgezocht. Wij geloven in de kracht van dagelijks een moment van bewegen, dat je even je hoofd leeg kan maken, nieuwe energie kan opdoen en daarna letterlijk fris weer aan het werk kan.

Tijdens de kick-off geeft Danielle Bekkering uitleg over het programma van de Daily Mile. Namens de LEGiO-run is Tine Zweers als lokale ambassadeur aanwezig. Tine is naast fanatieke loper ook kleuterjuf op de Jan Kuipersschool en lid van de werkgroep “sport op school”. Tine onderstreept als juf hoe belangrijk het dagelijkse bewegen is. Wij hopen dat uiteindelijk de hele gemeente voor het Wester-kwartiertje zal gaan!

De kick-off van de Daily Mile is op dinsdagmiddag 26 februari om 10:00 uur bij de Groene Borg in Kornhorn en om 11:00 uur bij SWS de Aquarel in Sebaldeburen. U bent hierbij van harte uitgenodigd.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma