Ida Kalma exposeert in Norger Brinkhof

Ida Kalma uit Roden exposeert van 8 november t/m 19 december in de Brinkhof te Norg. De expositie is een feest van felle vrolijke kleuren.

Zelf zegt ze: “schilderen is voor mij dé manier om mezelf te uiten. Een abstract schilderij, zoals ik schilder, is voor mij de meest persoonlijke weergave van hetgeen je bent,voelt en uitstraalt. Ik werk met acryl, olieverf en pas diverse technieken toe. Hiervoor gebruik ik hoofdzakelijk een paletmes. De verven geven mooie diepe kleuren en je kan er dagen mee blijven werken. Ik gebruik vrolijke, opgewekte en zonnige kleuren zoals rood, oranje en geel.

Schilderen geeft mij grote voldoening en ik kan hierbij lekker ontspannen en mezelf weer helemaal opladen”.

De expositie in de Brinkhof is te zien op maandag t/m donderdag van 8:00-22:00, vrijdags tot 18:00.

Voor andere tijden, de Brinkhof 0592-675555, www.cultureleraadnorg.nl


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00