HOE DUURZAAM DURFT U TE ZIJN?

De gemeente Noordenveld organiseert op 27 juni een bijeenkomst over duurzaamheid. Op deze inspiratiebijeenkomst staan vragen centraal als: Wat is dat eigenlijk, duurzaam? Hoe houden we Noordenveld leefbaar voor ons en onze kinderen? Wat kunnen inwoners daarin zelf doen? En wat verwachten zij van de gemeente?  De gemeente nodigt inwoners uit om op 27 juni naar de Health Hub in Roden te komen voor inspiratie en om mee te denken over energie van de toekomst en andere vraagstukken op het gebied van duurzaamheid.

 

Wat kunt u verwachten?

Gastspreker Hilda Feenstra, schrijfster van het boek Duurzaam zijn moet je Durven, deelt kennis, inspiratie en heldere voorbeelden met ons om thuis, in de buurt en op het werk stappen te zetten op weg naar een duurzame toekomst. Verder gaat de gemeente op de avond graag met inwoners in gesprek. Over hoe we samen Noordenveld duurzamer maken. Mensen krijgen alle ruimte om ideeën en suggesties te delen. Eén van de onderwerpen is energie. In de toekomst moet ook Noordenveld op andere manieren energie opwekken en hoort graag de mening van inwoners hierover. In een eerste verkenning wordt met inwoners stil gestaan bij: waar dat zou kunnen? Op daken of ook in het landschap? Met zon of ook met wind?

Bijzondere plek

Tijdens de avond kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen in de Health Hub Roden: Wat doen ze daar allemaal? En wat heeft dat met duurzaamheid te maken?

Kom op donderdag 27 juni naar de Health Hub Roden, laat u inspireren en denk mee!

We willen graag weten hoeveel mensen er komen. Stuur een mailtje naar: duurzaam@noordenveld.nl om u aan te melden. Doe duurzaam: kom op de fiets als dat kan. Uw auto parkeren kan achter de Health Hub.

 


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma