Het land van Waai ( voor de jeugd van 8 tot 88 jaar

Het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt overdag op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni voor scholieren van de basisscholen “het land van Waai” geschreven door Herry Cornelius en geregisseerd door Roelof Croeze.

Op vrijdagavond wordt het opgevoerd voor een ieder. Twee scholieren komen door een storm in het land van Waai terecht. Het is een land waar het altijd waait, maar plotseling is de wind weggevallen. Het hele land is in rep en roer want de wind machine is uitgevallen en de vraag is, hoe kan dat. Iedereen komt klagen bij de koningin en de minister van windzaken zit met zijn handen in het haar. Is de windmachine kapot of is deze met opzet stuk gemaakt? De scholieren speuren mee hoe dit heeft kunnen gebeuren en brengen het tot een goed eind.

De laatste jaren spelen kinderen ook mee in de voorstelling en speciaal is, dat dit jaar enkelen kinderrollen worden gespeeld door volwassenen en enkele rollen van volwassenen door kinderen. Dit geeft een extra leuk effect aan deze voorstelling. Aanvang vrijdag 14 juni om 19.30 uur in zaal Balk. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. Kaarten ( kinderen 2,50 en volwassenen 3,50) verkrijgbaar aan de zaal.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00