Haak aan bij het HandwerkCafé in Het Hooge Heem

Grootegast – Dinsdag 15 oktober organiseren we in het restaurant van Het Hooge Heem een HandwerkCafé van 14.30 tot 16.00 uur. Er kan gezamenlijk gewerkt worden aan een eigen creatie of er kan meegehaakt worden aan knikkerzakken of meegebreid aan sjaals voor de actie van Actie4Kids. Voor deze gelegenheid haken de dames van het HaakCafé in de Bundelshop ook bij dit HandwerkCafé aan.

Wilt u ook meedoen met dit HandwerkCafé, geef u dan op via het e-mailadres info@hethoogeheem.nl. Wilt u haak- of breiwol doneren voor het goede doel, brengt u dit dan voor 15 oktober langs bij de receptie van Het Hooge Heem. Alvast bedankt!

Achtergrond en initiatief

Mevrouw Veenstra, een van de bewoners van Het Hooge Heem, haakt en breit al jaren dat het een lieve lust is. Haar dochter, Sapke van Duinen, heeft contact gelegd met Actie4Kids. Uiteraard voor het goede doel, maar zeker ook omdat haar moeder zoveel houdt van handwerken en graag werkt aan goede doelenprojecten. Knikkerzakken, dekentjes en sjaals, daar draait ze haar hand niet voor om.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

Hit Express

22:00 24:00