Westerkwartier Paardenvertier tocht 2019
09:00 to 18:00 - 20 april 2019

“De blaadjes zullen net weer aan de bomen zitten en de lente zal te ruiken zijn…”

Daarom organiseren wij op zaterdag 20 april 2019 Vertier voor jou en je paard(en) in de buitenlucht van het Westerkwartier. Vertier in de vorm van een themarit voor ruiters en menners van verschillende afstanden door en langs het bos van Trimunt, over het zandpad van de oude trambaan, maar ook door het prachtige coulissenlandschap van het Westerkwartier. Vorig jaar voor het eerst om de Marumer Lage kunnen rijden ook dit jaar mogen we gebruik maken van dit prachtig stukje natuur gebied. Mede te danken aan STAATSBOSBEHEER 1 van de sponsoren.

Uniek is dat je onderweg op verschillende plekken zal worden uitgedaagd (als je dit wilt) om de samenwerking met jouw paard te laten zien. Marathonhindernissen en spelelementen die je zowel te paard of als menner kunt nemen, zullen op verschillen plekken langs de route staan. Oefeningen gebaseerd op behendigheid en vertrouwen. Alleen voor de uitdaging, niks is verplicht en je mag uiteraard helemaal je eigen snelheid bepalen. Kortom vertier, samen met jouw paard(en), wellicht vrienden en vriendinnen in het Westerkwartier.

voor meer informatie kijk je op http://www.westerkwartierpaardenkwartier.nl/bezoekers-en-ruiters/wkpv-2019 of op facebook https://www.facebook.com/paardenvertier.paardenvertier

Export

Deel dit evenement