Commissies

Om niet bij elke beslissing het bestuur bij elkaar te roepen zijn er commissies opgesteld. Deze commissies mogen zelf beslissingen nemen doordat hier minstens 1 bestuurslid in zit. De commissies staan hieronder uitgesplitst.

Redactiecommissie
De redactie commissie is de enige commissie waar geen bestuurslid in zit om de journalistieke onafhankelijkheid te waarborgen. Deze commissie verzameld en verdeeld alle binnenkomende informatie en houd de informatie op de website en de kabelkrant bij.

Programmacommissie
De Programmacommissie stelt 2x per jaar de programmering vast en begeleid en beoordeeld alle programma’s en programmamakers. De commissie vergaderd elke week om mogelijke problemen op voorhand aan te zien komen.

Technische commissie
De Technische commissie is de commissie die zorgt dat alles blijft werken in de studio. De commissie bestaat uit Technisch Beheerders en Technisch Ondersteuners. De technische commissie is verantwoordelijk voor elke vorm van techniek in de studio van de antennes hoog in de mast tot de koffiezetter. Daarnaast beheren zij de website en de kabelkrant.


Wat speelt er nu ?

Title

Artist

Huidig programma

RWK Ochtend MiX

07:00 10:00